Systemisch werk, opstellingen en (team) coaching regio Tilburg

Opstelling met representanten

€ 139,00

In groepsverband brengt één van de deelnemers zijn of haar vraagstuk in. De overige deelnemers wordt gevraagd als 'representant' deel te nemen in de opstelling, waarbij de representanten een belangrijke rol vervullen om de hindernissen en dynamiek in het familiesysteem inzichtelijk te maken en op te lossen.

Opstelling maatwerk

€ 139,00

Is opstellen met representanten net een te grote stap voor je? Of kun je niet wachten en wil je op op korte termijn een opstelling voor jezelf? Maak dan gebruik van onze maatwerkopstellingen. Deze opstellingen zijn flexibel in te plannen waarbij zowel Monique als Anniek aanwezig zijn. Samen met jou verkennen we je vraag, wens of verlangen en stellen we deze in een kleine setting op.   

Opstelling 1:1

€ 129,00

Tijdens een 1-op-1 sessie bespreekt een van ons samen met jou jouw vraagstuk en stellen we deze op in de ruimte. Dit doen we door middel van het neerzetten van voorwerpen (bijv. via een tafelopstelling met poppetjes) die juist die onderdelen representeren die relevant zijn voor het vraagstuk. Vervolgens begeleiden we jou door het proces heen. Hierdoor krijg je inzicht in de onderliggende patronen en uitdagingen die samenhangen met jouw vraag en kunnen vervolgens onbewuste blokkades worden opgelost.    

Individuele coachtrajecten particulier

€ 85,- per uur, waarbij een sessie ongeveer 1 tot 1,5 uur duurt. Vooraf stemmen we met elkaar af hoeveel sessies passend zijn rondom jouw specifieke coachvraag.

Zakelijke tarieven

Voor individuele coaching voor medewerkers, teamcoaching of organisatievraagstukken, neem vrijblijvend contact met ons op.