Opstelling met representanten, waaronder ook gezinsopstellingen

€ 165,00 

In groepsverband brengt één van de deelnemers zijn of haar vraagstuk in. De overige deelnemers worden gevraagd om als 'representant' deel te nemen in de opstelling, waarbij de representanten een belangrijke rol vervullen om de dynamiek in het (familie)systeem inzichtelijk te maken en te helen. 

Opstelling maatwerk

€ 165,00 

Is opstellen met representanten net een te grote stap voor je? Of kun je niet wachten en wil je op korte termijn een opstelling voor jezelf? Maak dan gebruik van onze maatwerkopstellingen. Deze opstellingen zijn flexibel in te plannen waarbij zowel Monique als Anniek aanwezig zijn. Samen met jou verkennen we je vraag, wens of verlangen en stellen we deze in een kleine setting op.   

Representant

€ 15,00 

Als representant neem je deel aan de opstelling van iemand die een vraag in brengt. Je wordt opgesteld als één van de essentiële onderdelen uit het vraagstuk van de ander. Je vervult een belangrijke rol om de dynamiek in het systeem van de ander inzichtelijk te maken. Iedereen kan representant zijn, het enige wat je hoeft te doen is naar je gevoel te luisteren. Deelnemen als representant is eveneens een mooie manier om kennis te maken met systemisch werk en opstellingen.

Relatieopstelling

€ 300,00

Jullie zijn samen bereid om naar de onderstroom van jullie relatiedynamieken te kijken. We stellen jullie gezamenlijke vraag op en duiken in jullie familiesystemen. Relatieopstellingen helpen je helderheid te krijgen in patronen, blokkades en onuitgesproken emoties in je relatie. Met als resultaat diepgaand begrip voor elkaar, inzicht in jullie relatie dynamiek en heling van onverwerkte emoties.

Individuele coachtrajecten particulier

€ 85,00 per uur, waarbij een sessie ongeveer 1 tot 1,5 uur duurt. Vooraf stemmen we met elkaar af hoeveel sessies passend zijn rondom jouw specifieke coachvraag.

Zakelijke tarieven

Voor individuele coaching voor medewerkers, teamcoaching of organisatievraagstukken, neem vrijblijvend contact met ons op.