Monique Verspaandonk 

Psychologie en juist dát wat er in de onderstroom speelt, heeft altijd al mijn interesse gehad. Vandaar dat ik tijdens mijn bachelor Human Resource Management ervoor koos me te specialiseren richting psychologie en coaching. Ik ben altijd op zoek naar de échte onderliggende vraag omdat ik ervan overtuigd ben dat je op dat diepere niveau pas echt blijvend verandering teweeg kunt brengen.  

Van uitdaging naar groei

Mijn interesse voor persoonlijke ontwikkeling en gedragsverandering bleef groeien, ook doordat ikzelf op allerlei vlakken in mijn leven werd uitgedaagd om keuzes te maken en te leren van wat er op mijn pad kwam.

Dit resulteerde onder meer in het afronden van de opleiding NLP Business Practitioner en NLP Business Master Practitioner (NVNLP en NLPU geaccrediteerd) en in het behalen van de HBO vakopleiding familie- en organisatieopstellingen (systemisch werk, KTNO en NOBCO geaccrediteerd). Meer en meer aangetrokken tot het tot stand brengen van verandering op energetisch vlak, waar ook automatisch het lijf van profiteert, heb ik me inmiddels ook bekwaamd in Reiki.

Voor verdere verdieping van mijn eigen ontwikkeling maar ook om anderen nog beter te kunnen ondersteunen op hun eigen groeireis, volg ik steeds nieuwe opleidingen en trainingen. De meest recente zijn teamcoaching, lichaamsgerichte coaching, traumaverwerking, verdieping rondom de verschillende karakterstructuren en transformatief coachen

Daarnaast ben ik bevoegd tot het afnemen van TMA (talent- en motivatieanalyses) voor individuen en teams, waarmee ik via een objectieve tool snel tot de kern kom waar de natuurlijke talenten en kwaliteiten van het individu of het team liggen en waarop we verder kunnen gaan bouwen met elkaar.

Anniek de Haas 

In 2010 begon mijn zoektocht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. Gedrag van mensen fascineerde mij enorm en ik wilde op een diep niveau begrijpen waarom mensen doen wat ze doen. Na mijn bachelor Human Resource Management, startte ik met de NLP practitioner opleiding waarna de NLP Master en NLP Post Master (allen NVNLP geaccrediteerd) al snel volgden. 

Energie en balans

Ik leerde mijzelf steeds beter kennen en besloot een 4-jarige yoga en meditatie opleiding (VYN geaccrediteerd) te volgen. Daarnaast deed ik de opleiding 'Corporate Learning', waarbij leren, ontwikkelen en (gedrags)verandering in organisaties centraal staat.

Stapje voor stapje kwam ik meer in verbinding met mijzelf. Ook kreeg ik patronen en dynamieken bij mensen en organisaties steeds scherper in beeld. Ik vond meer balans en leerde mijn eigen energie en die van anderen beter (her)kennen. Ik leerde dat persoonlijke ontwikkeling een transformatieproces is, waarbij je laagje voor laagje steeds meer in verbinding met je authentieke kern komt.

De passie en drive om anderen te begeleiden in hun proces is na de opleiding familie- en organisatieopstellingen (KTNO en NOBCO geaccrediteerd) alleen maar gegroeid. Diepgaande transformaties en echt tot de kern komen, daar word ik blij van. In juli 2022 heb ik de verdiepingsdagen waarin systemisch lichaamswerk, traumaverwerking en de karakterstructuren centraal staan, afgerond. 

In januari 2023 start ik met de opleiding voor teamcoaching en complexe teamcoaching. Daarnaast ben ik gecertificeerd om met DISC (persoonlijkheid analyse) te werken. DISC zet ik in voor individuele- en teamontwikkelingstrajecten. 

LinkedIn

Wil je nog meer over ons weten? Bekijk de LinkedIn pagina's van Anniek en/of Monique