Systemisch werk, opstellingen en (team) coaching regio Tilburg

Opstelling ervaren?

Minimaal één keer per maand organiseren we een dagdeel met familie- en / of organisatie opstellingen in Tilburg. Tijdens deze ochtenden kun je zelf een vraag inbrengen. Samen met jou stellen we jouw vraag op en ontstaat er inzicht en heling.

Je kunt ook deel nemen als representant, waarbij je een rol vervult in het vraagstuk van de ander. De rol die je als representant toebedeeld krijgt, zegt vaak ook iets over je eigen patronen of uitdagingen. Hierdoor is een familieopstelling of organisatieopstelling zowel voor de vraagsteller als voor de representanten altijd een bijzondere ervaring. 

Data 2023

- zaterdagochtend 30 september;
- zondag 15 oktober - One day retreat 'Rebalance Your Nervous System'.
- zondagmiddag 22 oktober;
- vrijdagmiddag 17 november;
- zondagmiddag 10 december.

Maatwerk opstellingen

Is opstellen met representanten een te grote stap voor jou? Of kun je niet wachten en wil je op op korte termijn een opstelling voor jezelf? Maak dan gebruik van onze maatwerk opstellingen. Deze opstellingen zijn flexibel in te plannen waarbij zowel Monique als Anniek aanwezig zijn. Samen met jou verkennen we je vraag, wens of verlangen en stellen we deze in kleine setting op.   

Locatie

Onze sessies vinden plaats bij Yogastudio Movonne (Tournooistraat 7, 5021 BJ Tilburg) of bij Yogastudio Ik Groei (De Werf 3a, 5018 CX Tilburg).