Wat anderen zeggen

Hieronder kun je ervaringen van anderen lezen. Voor aanvullende ervaringen verwijzen we je ook graag naar onze bedrijfspagina op Google

Hülya - Consultant Werving & Selectie

"Het lijkt wel alsof er een sluier weg is gehaald waardoor het helder is geworden. Bovenal ben ik dankbaar want ik ben in mijn kracht gaan staan. Hoe ik als vrouw en als mens in het leven wil staan, maar nu voel ik het op een dieper niveau.

Janneke - Intern begeleider basis onderwijs

"Ik ben me meer bewust van mijn behoefte aan vrijheid. Ik zie nu hoe het oordeel van anderen me zoveel druk heeft opgeleverd en probeer nu steeds te kiezen voor mijn intuïtie. Ik ben bereid om mezelf te laten zien, ook al is dat soms spannend."

Lisa - Medewerker educatie

"Anniek begeleidde mij met mijn vraag. Zij weet in korte tijd een veilige, speelse ruimte te creëren waarin alles kan en mag. Waar zwaarte op de loer ligt, zorgt zij voor licht en luchtigheid die een verrijking en een verademing zijn. Met deze invalshoek obstakels bekijken maakt het direct een avontuur in plaats van een probleem het obstakel in de ogen te kijken."

Dieuwertje - Learning & development specialist

"In het verleden heb ik veel coachgesprekken gevoerd, zowel als coach en als coachee, maar nog nooit had ik zo snel duidelijkheid en richting. Ik kreeg een boost aan energie en sta heel anders in mijn werk".

Bart - Network engineer

"Rustig mijn vraag kunnen stellen en doorheen de opstelling heel veel ontdekt en geleerd over mezelf en waar mijn gedrag, sommige angsten maar ook positieve gevoelens deels vandaan komen. Mooie ervaring waar ik nu al veel aan heb gehad. Bedankt lieve Anniek en Monique voor dit prachtig avontuur."

Dion - Leerkracht

"Ondanks dat het een eerste keer was, werd ik meteen op m'n gemak gesteld. Warme, lieve mensen zijn jullie.
De opstelling, waarbij ik vraagsteller was, heeft veel indruk op me gemaakt. Superspannend, maar heel blij dat ik het heb gedaan. Ik kijk er heel fijn op terug, kan ook aan de slag met wat er naar voren kwam. Dank dank dank!"

Carlijn - Administratief medewerkster

"Wauw, zo bijzonder om te mogen ervaren, en dat het zó diepgaand kan zijn. Emotioneel en prachtig tegelijk!" 

Carola - Projectleider Human Resources

"Systemisch werken trekt al langer mijn aandacht. Ik wilde heel graag zelf eens een opstelling ervaren. Hoe is het mogelijk als representant op gevoel en intuïtie op de juiste plek te gaan staan en dan te voelen? Maar het gebeurt gewoon! Ontzettend indrukwekkend hoe dit mogelijk is aan de hand van een korte introductie van de vragensteller en het creëren van rust en veiligheid door Monique en Anniek. Het was zeer waardevol voor de vragensteller maar ook als representant heb ik mooie inzichten opgedaan."

Iris - Sociologe

"Monique en Anniek creëren in korte tijd een veilige ruimte om spanning en kwetsbaarheid met 'onbekenden' te delen.  
Met deze methodiek gaan ze ongetwijfeld veel verlichting brengen. Een aanrader voor iedereen die het eens mee wil maken."  

Rik - Entertainment director

"Heel leerzaam traject gevolgd bij Anniek en Monique waarbij in een vertrouwde omgeving samengewerkt is aan essentiële vragen van medecursisten. Zij zijn in middels de familieopstelling naar tevredenheid geholpen. Echt een aanrader om je horizon te verbreden."

Patricia - Pensionado

"Vanmorgen heb ik deelgenomen als representant in het systematisch werk begeleid door Anniek & Monique. Ze hebben een mooie veilige ruimte gecreëerd waarin het proces zich kon ontvouwen. Door hun openheid, vertrouwen en vraagstelling kwam er helderheid. Blokkades werden voelbaar. Inzichten werden ervaren zowel bij de vraagsteller als bij de representanten. Het heeft de hele dag nog op mij door gewerkt."

Jelle - Re-integratie- en mobiliteitsadviseur

"Ik was onder de indruk van de wijze waarop Monique en Anniek binnen een hele korte tijd rust en veiligheid creëerden. Met een groep mensen waarvan ik de meesten niet kende, lukte het om een hele mooie ervaring samen te delen en inzichten te verkrijgen rond een knelpunt dat ik inbracht. Het leverde mij nieuwe inzichten op waar ik mee verder kan. Ik heb nu veel meer vrede met mijn ingebrachte knelpunt dat nu dus minder beknellend voor me is."